+31 (0)183-582515

Wim de Bie

Wim de Bie

Sinds Februari 2006 ben ik werkzaam bij Garage Verspui. Ik ben hier werkzaam als parts manager en ik beheer de garantie afdeling.
Voordat ik bij Garage Verspui begon was ik jaren werkzaam als monteur in de personenwagen branche. Dit had ik na een aantal jaar wel gezien.
Toen ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging, en heb deze inmiddels al een aantal jaren gevonden bij Garage Verspui. De voornaamste reden waarom ik deze garage zo waardeer is het ‘teamgevoel’ wat er heerst en de collegialiteit.

Binnen de afdeling parts zorg ik voor de verkoop van een ruim assortiment originele DAF onderdelen. Buiten deze nieuwe en originele onderdelen verkoop ik ook TRP en trailer delen. Het grootste voordeel van TRP delen voor de klant is dat het kosten bespaard. TRP delen zijn imitatie onderdelen die voldoen aan de door DAF gestelde kwaliteitseisen.
Buiten deze onderdelen hebben wij ook een groot assortiment van accessoires en een uitgebreid assortiment van LED verlichting. Bij accessoires kan je denken aan lampenbeugels, spoilers, verlichting, maar ook miniatuurmodellen, knuffels, kleding etc.
We hebben een assortiment wat past van baby tot volleerd trucker. Kom dus gerust vrijblijvend eens langs om kennis te maken met ons assortiment.