+31 (0)183-582515

Werkplaats / afspraakplanner voor reparatie & onderhoud

DSC_0067

Reparatie, onderhoud en schadeherstel
Onze monteurs zijn volledig opgeleid conform de normen van DAF en met gebruik van moderne apparatuur houden zij uw truck in een perfecte staat van onderhoud, waardoor het risico op storing en stranding tot een minimum wordt beperkt. U kunt voor het onderhoud van uw truck onder de vlag van DAF Multi Support een Reparatie Onderhouds- Contract afsluiten op basis van kilometers. Voor nadere informatie hierover kunt u contact opnemen met Maurits van Giessen op telefoonnummer +31 (0) 6 51001006. Tevens kunt u in onze werkplaats terecht voor schadeherstel, werkzaamheden aan de tachograaf etc.

APK en LPK
Periodieke keuringen van uw voertuig en laadklep worden door onze gediplomeerde en bevoegde keurmeesters en specialisten op het gebied van hydraulische systemen deskundig en snel uitgevoerd.

Airco service
Gecertificeerde monteurs verzorgen de controle, het vullen en repareren van uw airco. Er wordt uitsluitend gewerkt met voorgeschreven koelmiddelen.

Service auto
In geval van nood kunnen onze klanten 24 uur per dag een beroep doen op onze service auto zodat onze monteurs u ter plekke van dienst kunnen zijn. Indien noodzakelijk kunnen wij zelfs uw gestrande voertuig afslepen met onze dieplader en zorgdragen voor vervangend vervoer.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Afspraken binnen 14 dagen kunnen niet worden gegarandeerd.
Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.