+31 (0)183-582515

Brenda de Vries

Brenda de Vries

Sinds juli 2006 werkzaam voor Garage Verspui in de functie financieel/administratief medewerkster.

Voordat ik hier terecht kwam werkte ik met veel plezier eveneens als financieel medewerkster voor Van Neerbos Bouwmaten (soort Gamma-Karwei voor de ZZP-er), op het hoofdkantoor welke gevestigd was in Gorinchem-Oost. Echter dit bedrijf ging verhuizen naar Breukelen wat geen pretje is als je woont in Papendrecht. Niet betreft het aantal kilometers maar het rijdt gewoon niet door die A15 en A27.

Na een omweg via een Hypotheek/Verzekerings bedrijf uit Hardinxveld (een vergissing) kreeg ik te horen dat er een vacature was bij Garage Verspui. Snel gereageerd, donderdag eerste gesprek, zaterdag tweede gesprek, zaterdag middag aangenomen!!!
Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn uiteraard de debiteuren- en de crediteurenadministratie maar Garage Verspui is inmiddels ook Iso 9001:2008 gecertificeerd en een erkend demontage bedrijf wat inhoud dat je de nodige certificaten moet behalen en behouden.

Tevens behoort het maken van keuringsafspraken, vrijwaren, op naam zetten, exporteren e.d., alles wat zo’n beetje met het RDW te maken heeft ook tot mijn taken.
Kortom een zeer gevarieerde functie, die elke dag opnieuw voor variatie en uitdagingen zorgt. En dat, samen met mij collega’s maakt het dat ik nog steeds, elke dag met plezier naar mijn werk ga .