+31 (0)183-582515

Govert Vlot

Govert Vlot

Sinds november 2014 ben ik werkzaam binnen Garage Verspui. Als verkoper van nieuwe trucks vertegenwoordig ik Garage Verspui.
Na het afronden van mijn studie ben ik hier direct aan de slag gegaan. Door mijn studie heb ik bij verschillende transportbedrijven in de keuken mogen kijken. Mede hierdoor, en door mijn achtergrond in de logistieke sector weet ik wat er speelt bij klanten, en op welke manier ik het beste kan inspelen op de behoefte van de klant.

Waarom heb ik dan gekozen voor Garage Verspui? Door mijn studie heb ik ontdekt dat betrokkenheid richting de klanten van belang is. Dit zie ik terug bij ons. Garage Verspui is een ‘platte’ organisatie. De lijnen zijn kort, direct en er heerst een echte teamspirit. Met elkaar gaan we voor ons voornaamste doel:

Onze klant voorzien van het beste advies, met daarbij de beste service voor onderhoud, opbouw en reparaties.

Samen kom je verder dan alleen. Bij Garage Verspui heb ik ontdekt wat het grote voordeel is van een ‘platte’ organisatiestructuur. De klant heeft tijdens het hele aankoop proces een duidelijke aanspreekpunt, van het eerste gesprek tot de aflevering van de auto. Klanten waarderen dit en ervaren dit als prettig.

Kortom: korte, directe lijnen en onze teamspirit brengen ons verder…
Ik ben trots dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen.